TI-TUSENER av barn og unge

får ikke sove i kveld:

Flere unger skal endelig få oppleve sitt livs aller første skoledag i morgen. Ventetida har vært lang.

Andre starter i 2. klasse, 4., 7. klasse. For unge venter 1. året på ungdomsskolen. Andre har pakka skolesekken klar for det siste skoleåret i grunnskolen.

Så er det dessverre tusenvis som er langt unna søvn denne kvelden og natta, av helt andre årsaker enn forventning og glede:

De gruer seg. For tøffe hverdager med mobbing, latterliggjøring og utestenging venter dem nok. Igjen. 

Mobbing er ikke OK!!

Følg Kardemommeby-loven, alle sammen!

And be kind to each other!

Det er virkelig inspirerende; antimobbeprogrammene de gjennomfører ved skolene. Og at det funker :)

 

Inspo//TaTo

 

#blogg #blogger #skoledag #ventetid #barneskolen #ungdomsskolen #grunnskolen #søvn #forventning #glede #mobbing #latterliggjøring #utestenging #forventning #glede #Kardemommeby-loven #inspo #inspotato #inspirerende #antimobbeprogram #funker

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

InspoTaTo

InspoTaTo

1, Oslo

Gutt og jente. Mann og kvinne. Gift og separert. Har barn, bonusbarn med mer :) Vi er usedvanlig like. I tillegg til at vi (selvsagt) er forskjellige. Felles interesser: Familie, venner, dårlig humor og turer. Ellers har vi ulike fritidssysler. TaTo har sine utdanninger innen helse- og sosialsektoren. Vi bor en times tid unna hovedstaden. Send oss GJERNE tips om inspirerende blogger, og annet (vi lar oss inspirere og begeistre av så mangt). Takk! Her reklameres det IKKE for produkter som vi ikke kan innestå for. Spam denne bloggen - og du vil bli blokkert. Kontakt: tatoinspo(at)gmail.com Kos deg :)

Kategorier

Arkiv

hits